A.G. Matoša 20 - Orebić HR20250 - Tel: +385.20.713.529 - GSM: +385.98.78.68.93 - e-mail: mcibilic@inet.hr

Lokacija apartmana Cibilić, Kako u Orebić?

 


Smještaj apartmana Cibilić

Na gornjoj mapi lako ćete pronaći apartmane Cibilić. Do kuće možete iz bilo koje od dvije susjedne ulice - iako je pogodnije da sa glavne ulice skrenete u ulicu A.G. Matoša.

Kako na Pelješac, kako u Orebić?

Iako ima sve društvene i prirodne značajke jadranskog otoka, Pelješac jednako lako možete doseći i vlastitim automobilom, bez potrebe usklađivanja sa plovidbenim redovima javnih prijevoznika.
Tako na Pelješac možete stići iz smjera Zagreba, preko Splita ili Makarske i Ploča . Ovisno o zemlji iz koje dolazite mogući su i alternativni smjerovi preko BiH do Metkovića u blizini Ploča.
Iz Ploča na Pelješac možete trajektom za Trpanj na Pelješcu (plovidbeni redovi Jadrolinije), ili vlastitim automobilom preko Neuma (BiH, slobodan prolaz ili samo kraće zadržavanje na carinskoj kontroli) i Stona.

Također možete koristiti i brodske linije - brodskim linijama sa Italijom i Rijekom povezani su Korčula, Split, i Dubrovnik, iz kojih opet automobilom ili brodom vrlo brzo stižete u Orebić.

  • Jadrolinija - dužobalne pruge Rijeka - Split - Korčula - Dubrovnik; brodske međunarodne linije za Italiju, lokalna linija Ploče - Trpanj i Korčula - Orebić
  • Blue line & SEM maritime company - međunarodne brodske linije za Italiju
  • Mediteranska plovidba Korčula - Brodska i trajektna linija Korčula - Orebić
  • Najbliži aerodromi su u Dubrovniku (oko 120 km) i Splitu (oko 230 km), a međunarodnim linijama povezani su sa nizom europskih metropola.


    Oblikovanje i održavanje Ivica D. - Croatia Holidays - svi materijali korišteni na ovim stranicama privatno su vlasništvo i nije ih dopušteno kopirati